Business Week
Image
Business Week Image

Why Linux is better

Gaudeix de suport lliure i il·limitat

Un dels principals avantatges de la comunitat del programari lliure (i Linux en particular), és que és una comunitat de debò. Els usuaris i els desenvolupadors realment hi són, als fòrums de les pàgines web, a les llistes de correu, als canals IRC, donant un cop de mà als usuaris. Són feliços de veure més i més gent canviant-se a Linux, i són feliços d'ajudar-los en el seu nou sistema.

Així que si hi ha alguna cosa que no entens, un programa el comportament del qual no és el que tu esperaves, o una característica que no aconsegueixes trobar, no dubtis en anar i demanar ajuda. Si hi ha algú aprop teu, (a la família? al treball?) que faci servir Linux, ell o ella probablement estarà content de poder ajudar-te. En cas contrari, connectat i trobaràs milers de llocs literalment on gent encantadora et respondran i faran un seguiment del teu problema la majoria de vegades: els “entesos” realment són gent amable, si fas les preguntes polidament. Tan sols tecleja “linux help” (o substitueix “linux” per qualsevol distribució que tries – mira la secció d'instal·lació) en Google i sens dubte trobaràs el que necessites.