Business Week
Image
Business Week Image

Hvorfor Linux er bedre

Nyd gratis og ubegrænset support

En af de største fordele ved Open Source community'et (og Linux specielt), er, at det er et rigtigt community. Brugere og udviklere er virkelig derude, på web fora, på post-lister, på IRC-kanaler, og hjælper gerne nye brugere. De er alle glade for at se alle de folk der skifter til Linux, og de vil glædeligt hjælpe nybegynderen med at få tag på hans nye system.

Så hvis der er noget du ikke forstår, et program der ikke opfører sig som forventet, eller en feature du bare ikke kán finde, så tøv ikke med at spørge om hjælp. Hvis der er nogen nær dig (familie? medarbejdere?) der bruger Linux, så vil han eller hun sikkert glædeligt hjælpe dig med dit problem. Ellers så bare gå online, og du vil finde (bogstaveligt talt) tusindvis af steder hvor venlige folk vil svare på spørgsmål og hjælpe dig med dit problem, hvis du spørger pænt. Bare skriv "linux hjælp" (eller erstat "linux" med navnet på den distribution du bruger --- se installations sektionen) i Google og du vil utvivlsomt finde alt det du har brug for.